Ce crede lumea despre videochat?

Ce crede lumea despre videochat?

Astazi vorbim despre videochat -un subiect care imparte societatea romaneasca in doua tabere: cei care blameaza industria, considerand ca este o meserie rusinoasa si cei care aleg sa se informeze asupra subiectului si il privesc ca pe un job normal, care ofera posibilitatea unor castiguri substantiale.

Indiferent din ce categorie faci parte, iata mai jos cele mai cunoscute mituri despre videochat:

Videochatul este o activitate ilegala”

Umbla vorba in popor ca nu exista un cadru legal pentru o astfel de activitate. Gresit. Un studio de videochat profesionist isi desfasoara activitatea in termeni legali, este inregistrat la Registrul Comertului si isi achita toate obligatiile catre stat, ca orice alt business.

Alte articole:   Programul teraselor va fi prelungit până la miezul nopții!

Un model de videochat este pus in situatii degradante”

O alta idee preconceputa este aceea conform careia persoanele care lucreaza in acest domeniu sunt obligate sa presteze activitati degradante pentru a satisface fanteziile sexuale ale strainilor pe internet. Fals. Modelul este cel care are control absolut asupra realitatii virtuale, el decide ce este dispus sa faca si care sunt limitele si regulile jocului.

Videochatul iti strica reputatia”

Se spune ca modelele de videochat traiesc cu frica de a fi expuse in fata familiei si cunoscutilor si de a le fi grav afectata imaginea. In realitate, confidentialitatea modelelor este un aspect extrem de important atat pentru studiouri cat si pentru site-urile de profil. De aceea datele personale sunt protejate si accesul utilizatorilor din Romania este restrictionat, sansele de a fi expus in fata persoanelor cunoscute fiind minime.

Alte articole:   Icoana Maicii Domnului, adusă la Biserica Sfântul Nicolae, de Sfânta Maria

Se lucreaza doar noaptea”

Fals. Dat fiind ca interactiunea se face cu oameni din strainatate, modelele isi adapteaza programul in functie de membri, dar orarul este unul flexibil. Se lucreaza in ture de 8 sau 6 ore (de dimineata, zi sau seara), in functie de disponibilitatea fiecarui model in parte. Asadar, poate fi pastrat un echilibru intre viata personala si cea profesionala fara probleme.

Este o meserie pentru femei usoare si fara prea multa carte”

Total gresit. Romanii sunt priceputi in a pune etichete fara a sta prea mult pe ganduri insa realitatea este cu totul alta. A fi model de videochat presupune a fi capabil sa intretii o conversatie in limba engleza pe diverse subiecte, deci un nivel de cultura generala trebuie sa existe. Ba mai mult de atat, multe dintre fetele care aleg sa isi suplimenteze veniturile ca model online au un job in paralel, de la multinationale la cabinete de avocatura.

Alte articole:   Măsuri speciale de Sfânta Maria la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus

Asadar, de ce videochat? De ce nu? Daca iti doresti o colaborare cu o echipa de profesionisti contacteaza Charm Studios, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate