Accident pe DN1, între Codlea și Ghimbav

Accident pe DN1, între Codlea și Ghimbav

13.35 Pana la urma au fost transportate la spital șase persoane. Două dintre ele nu au suferit traumatisme, dar vor fi evaluate la spital (mama si copil in varsta de 1 an). Doi bărbați au suferit traumatism la bazin, respectiv plaga taiata frontala, o altă femeie fractura de femur, iar un minor traumatism cranio-facial.

12.55 Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov a venit cu noi informații: până in acest moment, trei adulti si doi copii vor fi transportati la spital.

12.20 Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN1, intre Ghimbav si Codlea, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit primelor informații furnizate de putătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, se pare că sunt patru victime, dintre care un copil.

La fața locului intervin o autospeciala cu apa si spuma, două echipaje SMURD, și o ambulanță. Victimele sunt evaluate la fața loculu ide personalul medical.

„In urma impactului au rezultat patru victime, care au fost transportate la spital. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat 0. Se circulă alternativ”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   COD PORTOCALIU de vreme severă imediată, la Brașov!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.