Șefi noi la PSD Brașov. Dunca, susținut să fie secretar general la nivel național

Șefi noi la PSD Brașov. Dunca, susținut să fie secretar general la nivel național

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov, reunită astăzi, a votat, în unanimitate, susținerea președintelui Organizației Județene PSD Brașov pentru funcția de secretar general al PSD. Decizia Conferinței Extraordinare vine în contextul organizării Congresului PSD din 29 iunie.

În cadrul Conferinței de astăzi, Marius Dunca și-a afirmat dorința de a contribui la construcția unei noi direcții politice pentru PSD, alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetățenii la ultimele alegeri.

„Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relația dintre partid și societate, pe piloni de încredere și asumare”, a declarat Marius Dunca.

În cadrul lucrărilor Conferinței extraordinare de astăzi, Lucian Pătrașcu a fost votat președinte executiv al organizației județene PSD Brașov, în timp ce Horia Stancu a preluat funcția de vicepreședinte al organizației. Conducerea TSD Brașov va fi preluată de Alexandru Guzun.

Alte articole:   Biografia lui Ludovic Orban, brașoveanul desemnat de Iohannis la funcția de premier
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap