blog-logo

Amical de gală, diseară, pentru SR Brașov! De aici poți cumpăra bilete la meciul cu FCSB

Amical de gală, diseară, pentru SR Brașov! De aici poți cumpăra bilete la meciul cu FCSB

Cea mai tânără echipă „stegară” din istorie începe vara cu un meci test împotriva celor de la FCSB, vicecampionii Ligii 1.

„Stegarii” aniversează în sezonul următor 80 de ani de la afilierea la Federația Română de Fotbal și de la debutul în competițiile oficiale, iar meciul test cu FCSB face parte din seria evenimentelor menite să onoreze această istorie.

Totodată, partida va marca și cei 10 ani împliniți de la primul meci în nocturnă jucat în Brașov (5 aprilie 2009, 2-1 cu Gaz Metan Mediaș).

BILETE
Preţurile sunt următoarele:
T2 și T1 – 15 LEI
T-VIP – 50 LEI
*copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult beneficiază de intrare gratuită la T2 și T1.

Alte articole:   SR Braşov va juca cu CS Blejoi pe Tineretului

Biletele se găsesc online pe https://www.iabilet.ro/bilete-meci-amical-sr-brasov-fcsb-43597/.

Le puteți cumpăra și în format fizic din centrele partenere din Brașov ale iabilet.ro: Flanco Brașov Coresi, Cărturești Brașov (Mureșenilor 20), Cărturești Carrefour (Calea București 107), Perfect Tour (Piața Sfatului 12-14), Uman Brasov (Mureșenilor 3), IQBox Telekom Coresi și IQBox Telekom Kaufland (Calea București 112).

Biletele la Fotolii (50 lei) se achiziționează doar prin mesaj privat pe această pagină și în ziua meciului din recepția stadionului.

Buticurile „galben-negre” din incinta stadionului vor pune la dispoziția suporterilor, la prețul unic de 5 lei, băuturi răcoritoare, ceaiuri calde, cafea, alune, ciocolată de casă, salam de biscuiţi floricele, snacks-uri etc.

Alte articole:   LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov, confruntare cu Târgu Secuiesc, pe Stadionul ICIM

Roș-albaștri au încheiat sezonul regulat al Ligii 1 pe locul 2, cu linia de clasament 26-14-7-5, golaveraj 49-29, 49 de puncte, iar în playoff s-au luptat pentru titlu până în ultima etapă, terminând la doar două puncte în urma celor de la CFR Cluj.

Brașovenii au încheiat precedentul sezon de Liga a 3-a pe locul 7, cu linia de clasament 12-7-11, golaveraj 48-34, 43 de puncte.

Problemele financiare din toamna anului 2018 au compromis obiectivul promovării, dar în retur clubul și suporterii i-au descoperit pe #CopiiiOrașului, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, care au reușit să mențină echipa pe linia de plutire în ciuda tuturor predicțiilor sumbre.

Alte articole:   Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: "Am avut un parcus bun până acum și e important să aducem puncte și de la Plopeni"

SR Brașov a fost înființat de suporterii „stegari” pe 14 iulie 2017, după falimentul FC Brașov.

#SteagulRenaște prin noi!

Sursa foto și text: srbrasov.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.