blog-logo

Trei șoferi care transportau călători, prinși băuți la volan

Trei șoferi care transportau călători, prinși băuți la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au organizat, pe raza municipiului Brașov, o acțiune care a vizat „reducerea victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de persoane și, de asemenea, depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice”.

În timpl raziei, polițiștii au da nouă amenzi, in valoare de aproximativ 4.600 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

„Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 7 permise de conducere pentru consumul de băuturi alcoolice, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier. Dintre cei 6 conducători auto sancționați, 3 efectuau transport public de persoane. Siguranța cetățenilor este o preocupare permanentă a polițiștilor brașoveni, astfel încât, acțiuni similare vor fi organizate frecvent”, a precizat agent de poliție Nadia Olaru, din partea IPJ Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate