Serviciu în premieră europeană oferit de eMAG

Serviciu în premieră europeană oferit de eMAG

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat luni că lansează, în premieră europeană, serviciul Instant Money Back, prin care clienţii care returnează un produs vor primi banii instant înapoi în cont.

Mai precis, dacă un client care efectuează plăţi online cu un card salvat returnează un produs, în maximum 30 de minute de la soluţionarea comenzii el va primi înapoi în cont contravaloarea produselor returnate.  Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienţii pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

„Instant Money Back foloseşte tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro şi tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit şi Visa Electron”, se arată într-un comunicat al eMAG.

Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăţi online PayU, lider pe piaţa din România, şi a băncii certificate pentru acest tip de tranzacţii, Alpha Bank Romania.

Serviciul va fi disponibil tuturor clienţilor care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat în contul eMAG, iar cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituţii financiare din România.

„Credem că introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort şi încredere clienţilor eMAG care folosesc opţiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienţi cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluţionarea returului produselor şi îi vor putea reutiliza imediat”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Alte articole:   Cel mai nou show de Stand Up Comedy: "Ăsta-i stand up?!" cu Teo și Victor Băra
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap