blog-logo

Ialomițianu a demisionat din PNL, unde nu mai activa

Ialomițianu a demisionat din PNL, unde nu mai activa

Fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, și-a dat demisia din PNL, partid în care nu a mai activat și era doar cu numele. Acesta a postat decizia pe Facebook și a ținut să le mulțumească fostilor colegi de partid pentru colaborare.

„Astazi am decis sa imi dau demisia din PNL Brasov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare”, scrie Ialomițianu pe Facebook.

Ialomițianu era în conflict cu actuala conducere a PNL fiind eliminat de pe lista la parlamentare și ulterior a fost marginalizat în partid.

De câteva luni se zvonea că Ialomițianu poarta discuții cu reprezentnații mai multor partide, pentru a reveni în prim planul politicii brașovene, el afirmând în cercuri restrânse că este pregătit să se bată pentru Primăria Brașov.

Alte articole:   Un brașovean a furat o bicicletă și a vândut-o ca să nu fie prins de polițiști

În decursul carierei sale, Ialomițianu a fost membru PNȚCD, PD, PDL, PNL. Se pare că a fost și la PSD, la un moment dat, sau doar susținut de PSD, pe vremea când era șef la Direcția Generală a Finanțelor Publice Locale, ca să își păsteze funcția.

Iată ce spune președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, despre demisia Gheorghe Ialomițianu: „Demisia d-lui Ialomițianu este un act unilateral de voință, ca atare nu am prea multe de comentat. A fost decizia domniei sale și trebuie respectată. Eu am avut o relație bună cu dumnealui și vreau să cred că la fel vor sta lucrurile în continuare, chiar dacă nu va mai face parte din PNL. Dacă a avut sau are supărări personale cu dl. George Scripcaru, nu este problema mea, nici a PNL Brașov și regret că face astfel de apropieri. Organizația Județeană Brașov a PNL este condusă de mine, ca președinte, alături de colegii din Biroul Permanent Județean și de nimeni altcineva”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.