Bursucul capturat de jandarmi în Șchei nu a supraviețuit

Bursucul capturat de jandarmi în Șchei nu a supraviețuit

Din păcate, bursucul rănit, găsit de jandarmi, joi după-amiază, într-o curte din cartierul Șchei, din municipiul Braşov, nu a supraviețuit.

Potrivit reprezentanților Asociației Milioane de Prieteni (AMP), cei care au preluat bursucul, aceasta avea coloana fracturată cu secțiune de măduvă și corpul lui era plin de larve și viermi.

Bursucul avea coloana fracturată cu secțiune de măduvă și corpul lui era plin de larve și viermi. Din păcate, cu toate eforturile, micuțul nu a putut fi salvat. Echipa AMP a fost chemată la fața locului de reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt, care și-au dat acordul scris pentru preluarea lui de către asociația noastră, în vederea acordării îngrijirilor medicale. După stabilizarea stării de sănătate ar fi trebuit eliberat în natură. Din păcate, acest lucru nu mai poate fi posibil”, au anunțat pe pagina de facebook, reprezentanții AMP.

Amintim că animalul rănit, ajunsese în curtea unor brașoveni, iar jandarmii au fost solicitați să intervină pentru a-l captura.

La rândul lor, jandarmii au solicitat sprijinul Asociaţiei Milioane de Prieteni, pentru a-i acorda bursucului, îngrijirea medicală necesară.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Noi decese din cauza coronavirusului anunțate în România. Bilanțul a ajuns la 1.227
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.