blog-logo

Concert Viţa de Vie, la cartfest

Concert Viţa de Vie, la cartfest

Actori, cântăreți, artiști de stradă, fotografi, scriitori, modele de viață, idei, spectacole, inspirație și gust de tradiție, cu un ochi la viitor și mintea la ce vrem să devenim.

Asta înseamnă pe scurt cea de-a șasea ediție a Festivalului de Artă și Cultură cartfest, care aduce din nou nume mari în localitatea brașoveană. Pornind de la dorința de a reedita și îmbogăți atmosfera din anii anteriori, festivalul este articulat în jurul conceptului de simțuri – toate cele 5 de bază (văz, auz, tactil, gust și olfactil) care, puse în comun, dau naștere simțului culturii, adică acelui instrument prin care arta ajunge la fiecare dintre noi în feluri nebănuite și infinit de diverse.

Vița de Vie & Bohemia Symphonic Orchestra (dirijor Remus Grama), Teatrul de Comedie București, Maria Răducanu & Krister Jonsson, The Mono Jacks, Victor Rebengiuc, Subcarpați & Taraf de Caliu, Marius Mihalache Band & Damian Drăghici Brothers, Vama, Lightwave Theatre, corul Unison & Unison Stars și mulți alții aduc la Cristian gustul momentelor de calitate, al culturii văzute și auzite în cele șase locații tradiționale – Sala Mare și curtea ei, Piațeta Centrală, Biserica Evanghelică, sala de sport a Școlii Gimnaziale și străzile în sărbătoare.

Pe tot parcursul celor 8 zile de festival, activitățile de zi vor fi dedicate adulților și copiilor, care sunt așteptați la ateliere de developare foto, dezvoltare prin teatru, pictură pe lemn și țigle de pe casele din Cristian, dar și jocuri interactive de orientare și cunoaștere a naturii. În 13 și 14 iulie, participanții vor putea degusta produse locale de la cristoloveni în cadrul brunch-ului organizat în curtea Sălii Mari.

cartfest este un eveniment în care fiecăre își găsește locul, indiferent de vârstă, gusturi sau preferințe culturale, așa că vă invităm să descoperiți programul complet pe cartfest.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/cartfest.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate