blog-logo

Mihai Mohaci, coordonator la Pro România Brașov. Ce politicieni au trecut oficial la Ponta

Mihai Mohaci, coordonator la Pro România Brașov. Ce politicieni au trecut oficial la Ponta

Începând cu data de 14.06.2019, deputatul Mihai Mohaci a fost numit de preşedintele partidului PRO România, Victor Ponta, în calitatea de coordonator oficial al judeţului Braşov în relaţia cu autorităţile locale, persoane fizice sau juridice, pentru desfăşurarea activităţilor specifice partidului pe plan local.

„Vreau să îi asigur pe membrii PRO România, dar şi pe toţi cei care vor dori să vină alături de noi, că vor găsi, atât în conducerea organizaţiei, cât şi a echipei ce s-a alăturat partidului PRO România odată cu mine, Cătălin Leonte, Liviu Lupu, Mihai Ghirdă și mulți alții, un mod de lucru bazat pe principii de colegialitate, demnitate, onestitate şi respect. Fiecare membru de partid este important pentru noi. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu viziunea unei administraţii moderne pro-europene – cu componente economice, culturale, de educaţie, de sănătate – în esenţă, cu tot ceea ce înseamnă viitorul unui oraş european”, spune Mohaci.

Alte articole:   Restricții de trafic pe DN 13, în zona Hanul din Ardeal

Acest consideră că momentul în care PSD-ul se putea reforma s-a consumat şi, ca urmare, este nevoie de o nouă construcţie solidă de centru-stânga, „care să se ocupe în egală măsură atât cu stimularea iniţiativei private cât si a mediului de afaceri”.

„PRO România are oameni competenţi şi echilibraţi, cu gândire şi abordare moderne, care întreprind acţiuni concrete pentru dezvoltarea ţării. Vă aşteptăm, aşadar, în rândurile noastre, la PRO România, pe toţi cei care credeţi în măsuri sociale şi economice benefice pentru ţara noastră şi oamenii ei, într-o Europă unită. Dorim promovarea tinerilor autentici, educaţi. Dorim, de asemenea, să beneficiem de sfatul şi experienţa celor care au realizat ceva în viaţă şi care au o expertiză însemnată pe anumite domenii de activitate. A venit momentul ca un alt gen de politică să apară şi să se facă în România. Trebuie să înţelegem acest lucru şi să oferim românilor alternativa pe care o aşteaptă pentru următoarele alegeri. Fiecare dintre noi poate să fie PRO România!”, a concluzionat Mohaci.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov