Un bărbat din Braşov şi-a bătut fosta soţie la locul de muncă

Un bărbat din Braşov şi-a bătut fosta soţie la locul de muncă

Polițiști din cadrul Secției numărul 1 din Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiu. În fapt, la data de 18 iunie, în jurul orei 17.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fosta sa soție, în vârstă de 40 ani, lovind-o cu palma peste cap, în mod repetat, în timp ce aceasta se afla la locul de muncă.

,,În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus ca acesta să păstreze o distanță de minim 200 metri față de persoana vătămată.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a declarat subcomisarul Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un şofer băut a refuzat să i se recolteze probe biologice
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.