Restricții de circulație pe DN 73, în comuna Moieciu. Traficul, dirijat prin semafoare

Restricții de circulație pe DN 73, în comuna Moieciu. Traficul, dirijat prin semafoare

Traficul rutier va fi restricționat pe DN 73, în comuna Moieciu, pe o distanță de aproximativ 4,5 km, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, anunță Compania Apa Brașov.

Lucrările se vor desfășura pe sensul de mers Brașov – Rucăr și vor dura circa cinci luni.

Zona va fi semnalizată, iar traficul auto se va desfășura pe o singură bandă, fiind dirijat prin semafoare.

„Lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare se extind și în zona Moieciu, anunță compania Apa. Astfel, constructorul pregătește zona pentru începerea lucrărilor, pe o porțiune de aproximativ 200 de metri, cuprinsă între km 104 și 105, pe sensul de mers Brașov – Rucăr.  În următoarea perioadă vor fi restricții de trafic, cu semafor. Circulația se va desfășura pe o singură bandă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente”, au specificat reprezentanții companiei într-un comunicat.

Rețelele de apă și canalizare vor fi introduse pe DN73, pe o distanță de aproximativ 4,5 km. Termenul de finalizare este estimat pentru luna noiembrie 2019.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă și de canalizare din Moieciu, care a început în luna mai a anului trecut.

Alte articole:   Încă trei decese provocate de coronavirus. Bilanțul total urcă la 1.219

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 6,75 milioane de lei, fără TVA.

Foto: arhiva/radiooltenia.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.