Pescuit ilegal pe Olt. Prinşi cu 35 de kilograme de peşte

Pescuit ilegal pe Olt. Prinşi cu 35 de kilograme de peşte

Doi bărbați sunt cercetați în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip filament”, după ce au fost depistați luni seara, în timp ce pescuiau ilegal, în zona „Balta Mare” de pe râul Olt, situată între Făgăraş şi Beclean.

La data de 17 iunie 2019, în jurul orei 18.30, doi bărbați, în vârstă de 15 ani, respectiv de 25 ani, au fost depistați în timp ce pescuiau pe râul Olt, în zona denumită „Balta Mare”, situată între mun. Făgăraș și localitatea Beclean, jud. Brașov, utilizând o plasă de tip monofilament. Asupra celor două persoane a fost găsită o cantitate de aproximativ 35 kg de pește din specia știucă, somn, caras și biban”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, unealta folosită la pescuit și cantitatea de pește capturată fiind confiscate conform O.U.G. nr. 23/2008, art. 64, lit. k).

Alte articole:   VIDEO Rasaliu, candidatul oficial la șefia Consiliului Județean. Pentru Primăria Brașov, PSD încă sondează
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap