Ioan Valeriu Achiriloaie renunță la cariera de schior

Ioan Valeriu Achiriloaie renunță la cariera de schior

„Din cauza unor intamplari recente va anunt ca imi inchei activitatea de sportiv. Mai multi factori au contribuit la decizia mea, dar cel mai important este oportunitatea de a lupta in continuare in schiul alpin, cu toate ca nu eu o sa fiu protagonistul principal. Am decis ca un alt statut va ajuta schiul romanesc mai mult decat cel de sportiv (in conditiile date). Nu doresc sa vorbesc in aceasta postare de factori negativi. Sunt multumit de ceea ce am reusit in schiul alpin si sper ca o sa va aduceti aminte de cariera mea de sportiv cu placere. Bineinteles ca mi-am dorit mult mai mult, mereu am crezut ca se poate mai mult, inca o cred. Dar cateodata lucrurile nu merg conform planului iar factorii din afara influenteaza mai mult decat este cazul. Au fost multi oameni aproape de mine in tot acest timp si din dorinta de a nu omite pe cineva va spun tuturor”, a scris Achiriloaie pe pagina personală de Facebook.

Decizia sportivului survine după mai multe „meciuri” cu Federația de Schi Biatlon, a cărei conducere s-a remarcat prin a pune piedici sportivilor să participe la concursurile internaționale și organizarea defectuoasă a competițiilor naționale.

Achiriloaie se va ocupa, ca manager, de pregărirea juniorilor d ela Corona și a Aniei Caill, punând la punct antrenamente adecvate pentru aceștia.

Alte articole:   Scripcaru a lansat Festivalul de Dramaturgie Contemporană pe acoperiș
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap