De astăzi, restricţii de circulaţie pe două străzi din Brașov, pentru aproape o lună de zile

De astăzi, restricţii de circulaţie pe două străzi din Brașov, pentru aproape o lună de zile

Începând de astăzi, 18 iunie, Compania Apa Brașov demarează lucrări de modernizare a rețelelor de apă, fapt ce va impune restricții de circulație, timp de aproape o lună de zile, pe străzile Avram Iancu și Alexandru Ioan Cuza.

 Mai mult, circulația va fi blocată mai multe zile în zona menționată.

În perioada 18.06 – 06.07.2019, se va circula cu restricții pe străzile Avram Iancu și A.I.Cuza. Mai mult, în funcție de avizul Poliției Rutiere, circulația va fi blocată total pentru 5 zile, pe strada Avram Iancu, de la intersecția cu Bisericii Române și până la intersecția cu Dealul Cetății, pe sensul de urcare către centrul orașului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente”, se arată în comunicatul companiei.

Alte articole:   Mesaj către alegătorii de stânga, pentru cei care au o latură socială și care au dat dovadă de bunătate și respect

Conducătorii auto vor fi ghidați prin intermediul panourilor de semnalizare rutieră cu privirire la rutele alternative.

Restricții de circulaţie vor fi și pe Bulevardul 15 Noiembrie unde se desfășoară lucrări de modernizare la reţelele electrice.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate