Colegiul Național „Grigore Moisil” va fi branșat la rețeaua centralizată de termoficare

Colegiul Național „Grigore Moisil” va fi branșat la rețeaua centralizată de termoficare

Municipalitatea are în vedere extinderea retelei termice în sistem centralizat, în vederea racordării Colegiul Național „Grigore Moisil”, coroborată cu reabilitarea termica a liceului, care se va realiza cu fonduri europene.

Revigorarea Sistemului de Alimentare Centralizată a Energiei Termice (SACET) Brasov are unul dintre obiective și livrarea de energie termica catre mari consumatori, în paralele cu faptul că sunt pierderi reduse pe instalatia noua, care este de ultima generatie

În vederea branșării Colegiului Grigore Moisil, investiția presupune realizarea unui tronson de termoficare nou. Tronsonul de legătura face parte din zona Metrom și are ca scop asigurarea cu agent termic către Colegiul Național Grigore Moisil, populație și alte persoane juridice cu dublă sursă de producere agent termic (motor pentru producerea energiei termice în cogenerare și Centrala Termică de cvartal).

Noua retea alcatuita din doua tevi de diametru DN 150 (tur si retur) se va racorda la cea existenta prin intermediul caminului de racord aflat in pe strada Paraului. Reteaua va continua pe strada Paraului pana la Strada Luminii nr.4 cu traversarea Caii Bucuresti prin canalul betonat necirculabil existent pe o lungime totala de 400m. Intre Strada Luminii nr. 4 si Colegiul Moisil traseul va fi pozat subteran pe o lungime totala de 100 de metri.

Consiliul Local va analiza și va apoba documentația tehnic, precum și indicatorii tehnico-economici pentru această investiție, care este estimată la o valoare totală de 2.470.412 lei inclusiv TVA, din care construcții și montaj – 1.940.680 lei inclusiv TVA . Durata totală a realizării investiției este de 2 luni calendaristice.

Alte articole:   O singură ofertă pentru autospeciala necesară transportului pacienților înalt contagioși

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.