blog-logo

Acțiune de dezinsecție pe domeniul public din Săcele

Acțiune de dezinsecție pe domeniul public din Săcele

Primăria municipiului Săcele anunță că va acționa cu produse specializate pentru dezinsecție pe domeniul public din oraș, începând de marți, 18 iunie, după ora 21.00.

Substanțele utilizate pentru activitatea de dezinsecție sunt K-OTHRINE Profi EC 250, substanță activă deltametrin și piperonilbutoxid (pentru spațiile interioare și exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile)

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă.

Alte articole:   Se închide o rampă de deşeuri din Braşov

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

„În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 18 și 19 iunie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor”, se arată în comunicatul de presă.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.