blog-logo

VIDEO Niște nenorociți chinuie un pui de urs la Augustin

VIDEO Niște nenorociți chinuie un pui de urs la Augustin

Un videoclip în care mai multi sateni din Augustin, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. În filmuleț se vede puiul de urs, îngrozit, iar mai mulți rromi trag de el și îl împung cu un băț. Urletele romilor îl sperie și mai are pe bietul animăluț.

Bipezi, că oameni nu-i pot numi, chinuie un biet ursuleț rătăcit și se amuză tare de asta. Da, dacă venea ursoaica și-i lua la omor, aoleu câtă jale era, că bieții oameni, că prostii. Urlă de spaimă, fir-ați ai dracu de nemernici. Nu, mă, nu, nu sunteți oameni, sunteți o plagă, o molimă”, a comentat
Cristina Rusu pe Facebook.

Alte articole:   Mesaje false în numele ANAF. Ce mailuri nu trebuie deschise

Cazul a ajuns și în atenția Asociației Milioane de Prieteni, care administreaza Rezervația de urși de la Zărnești. Din infrmațiile pe care le deținem, filmulețul este realizat acum două zile. Țiganii i-au dat drumul în cele din urmă puiului de urs. Au avut nocorc, pentru că ursoaica era în zonă cu alt pui.

„Serviciul de profil din cadrul IPJ Brașov va constitui dosar penal pentru braconaj, respectiv rănirea sau schingiuirea animalelor, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea. A fost informat și administratorul fondului de vânătoare din zona respectiva”, au precizat polițiștii.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dar in atentia politiei de ce nu a intrar cazul?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.