Hochei: Un canadiano-american a semnat cu Corona

Hochei: Un canadiano-american a semnat cu Corona

O nouă achiziție a echipei Corona. Wacey Rabbit (iepure= engl.) este „lup” începând de astăzi. Este un jucător cu o experiență deosebită în campionate puternice, are 32 de ani și are dublă cetățenie, americană și canadiană. S-a născut în 16 noiembrie 1986, Lethbridge, Canada, are înălțimea de 1,77 m și 82 de kilograme.

Sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei Jacksonville IceMen din ECHL iar în întreaga sa carieră a jucat peste 300 de meciuri în liga nord-americană AHL. 

Wacey Rabbit s-a născut în orașul Lethbridge (Alberta, Canada) și este foarte mândru de originile sale amerindiene, fiind membru al comunității „Kainai Tribal Nation”.

Are 177 de cm, 82 de kg. și chiar dacă preponderent a jucat pe postul de „centru”, poate juca pe orice post în atac. 

Cea mai mare parte a junioratului și-a petrecut-o în WHL, la echipa Saskatoon Blades, unde în cinci sezoane a jucat 289 de meciuri și a realizat 222 de puncte (91 de goluri și 131 de pase decisive).

„ Este un jucător rapid, tehnic, cu  atitudine, personalitate și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul viitor”, ne-a declarat președintele secției de hochei de la Corona Brașov, Emilian Cernica.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Modernizarea drumului Bunești – Viscri – Dacia, finalizată în acest an
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.