Modalități de creștere a vânzărilor

Modalități de creștere a vânzărilor

Orice persoana care detine o afacere in online trebuie sa se gandeasca la diverse strategii de crestere a vanzarilor. Nu este clar insa care strategie va functiona cel mai bine pentru voi, de aceea este important sa testati cat mai multe strategii si sa vedeti care dintre aceste strategii isi va face treaba cel mai bine si va reusi sa dea niste rezultate excelente pentru afacerea voastra. Daca veti testa lucrurile, veti vedea si care sunt locurile unde exista posibilitatea de imbunatatire a serviciului.

Optimizarea procesului de follow-up

Folosind autorespondere si anume a email-urilor automate, veti putea genera un numar mai mare de vanzari. Acest lucru este important pentru ca de cele mai multe ori va fi nevoie de mai multe contacte inainte ca cineva sa cumpere de pe site-ul vostru. In follow-up puteti reinclude oferta. O idee buna este sa faceti acest follow-up cu noii abonati in aceeasi zi in care s-au abonat, astfel incat acestia sa revina mai rapid pe site-ul vostru. Puteti testa acest lucru pentru a vedea care sunt rezultatele pe care le veti obtine.

Multe teste au aratat si faptul ca 30% dintre clienti vor fi dispusi sa achizitioneze din nou daca li se va oferi sansa de a face acest lucru. Veti putea astfel dezvolta relatii profitabile si pe termen lung cu persoanele care sunt interesate de ceea ce veti oferi.

Alte articole:   Primăria Brașov vrea să producă agent termic cu panouri solare în Astra

Oferiti un produs sau serviciu pe pagina de start

Va trebui sa testati care este sau care nu este cea mai buna strategie pentru voi. Daca oferiti mai multe produse intr-un singur loc, cu mai mult continut care sa descrie exact care sunt toate aspectele privitoare la acest produs, vor rezulta mereu vanzari mai mari. Un produs pus in evidenta de un serviciu de web design precum cel oferit de brasovdesign va genera un numar mult mai mare de vanzari. In loc sa incercati sa multumiti pe toata lumea care va viziteaza site-ul, mai bine oferiti un singur produs sau un set de produse conexe. Va veti putea concentra astfel pe eventualele obiectii sau indoieli ale vizitatorilor vostri.

Stimularea numarului de abonari

Oferta Opt-in va va ajuta in colectarea adreselor de e-mail a clientilor vostri, dar si in ceea ce priveste construirea liste de e-mailuri. Veti putea astfel sa va construiti niste relatii bazate pe incredere, dar si pe loialitate. In acelasi timp, veti putea sa vindeti clientilor produsele sau serviciile voastre prin intermediul campaniilor de Email Marketing.

Puteti testa locul de plasare al ofertei Opt-In, astfel incat sa descoperiti care este cel mai potrivit loc pentru o astfel de oferta si respectiv care este locul pe care clientii vostri il prefera mai mult. Ideea principala este sa captati atentia vizitatorilor vostri, astfel incat acestia sa gaseasca rapid ceea ce-i intereseaza. Puteti testa chiar si plasarea acestei oferte in fiecare pagina a site-ului vostru, astfel incat aceasta sa fie intotdeauna in fata vizitatorilor vostri. Va veti putea face o parere cu privire la preferintele acestora.

Alte articole:   Locurile de parcare dintre blocuri rămase libere, încredinţate direct de Primărie

Cresterea impactului promotiilor

Acest lucru poate fi facut cu usurinta datorita anunturilor de tip hover sau a celor de tip pop-up. Desi sunt iubite sau urate, pop-upurile au fost si inca mai sunt un instrument de marketing pe care multe afaceri il folosesc, acest instrument fiind util. Puteti testa introducerea unei astfel de oferte pe magazinul vostru si veti vedea daca clientii vor fi sau nu incantati de o astfel de oferta.

Promovarea beneficiilor

Beneficiile trebuie promovate in titlul prioncipal, astfel incat potentialii clienti sa isi faca rapid o parere cu privire la ceea ce veti oferi. Titlul principal are un impact foarte mare asurpa vanzarilor. Acesta este de multe ori lucrul pe care oamenii il vad prima data atunci cand ajung pe paginile site-ului vostru. Un titlu de succes trebuie sa evidentieze principalul beneficiu pe care serrviciul sau produsul vostru il poate oferi.

Focusati-va pe vizitatori

Ideea principala este sa faceti site-ul sa se adreseze ca si cand ar vorbi cu vizitatorul. Un astfel de site va fi mai placut de citit si va putea realiza o legatura cu vizitatorul vostru, de aceea sansele de a obtine un numar mai mare de vanzari vor creste exponential. Va veti bucura de un numar mult mai mare de clienti.

Alte articole:   Fundaţia Kronospan a lansat concursul de proiecte pentru comunitate „Găsește-ți locul în oraș!”
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap