blog-logo

Cei mai buni elevi brașoveni vor fi premiați, astăzi, de Primăria Brașov

Cei mai buni elevi brașoveni vor fi premiați, astăzi, de Primăria Brașov

Cei mai buni elevi în anul şcolar 2018 – 2019, şefii de promoţie din şcolile generale şi licee, vor fi recompensați, astăzi la Teatrul „Sică Alexandrescu“.

Pentru al şaselea an consecutiv, Primăria Municipiului Braşov va oferiastăzi, 15 iunie 2019, ,,Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură”, şefilor de promoţie din clasele a VIII-a şi a XII-a, un eveniment derulat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi Universitatea Transilvania. Compania RCS & RDS s-a alăturat, pentru al cincelea an consecutiv, acestei iniţiative şi îi va răsplăti cu premii pe elevii din Braşov, pentru rezultatele bune obţinute în ultimul an şcolar.

Alte articole:   COVID-19. 338 de pacienți internați în spitalele din Braşov, dintre care 27 la Terapie Intensivă!

La sfârşitul acestui an şcolar, elevii din clasele V-XII, care au obţinut premiile I, II sau III, vor fi recompensaţi de către Primăria Braşov. Pentru prima treapta a podiumului, Municipalitatea a oferit 250 de lei, alţi 150 de lei pentru locul al doilea şi 50 de lei, pentru cei clasaţi pe locul III.

Gala se va desfăşura astăzi, începând cu ora 10.00, în sala mare a Teatrului „Sică Alexandrescu”, fiind invitaţi să participe toţi şefii de promoţie, la nivel gimnazial şi liceal, profesorii şi părinţii lor.

 Elevii vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea companiei RCS & RDS, constând în smartphone-uri, abonamente şi cartele gratuite de la Digi Mobil şi rucsacuri pentru laptop.

„În 2014 am iniţiat acest proiect la nivelul municipiului Braşov ca, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Braşov să adauge şi o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaştere, fiindcă vrem să le acordăm o atenţie deosebită elevilor care fac performanţă. Le mulţumesc, ca primar al Municipiului Braşov şi în numele Consiliului Local Braşov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învăţătură, dar şi domnilor profesori şi părinţilor care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil”, a declarat primarul George Scripcaru.

Pe lângă elevi şi profesori, invitaţi speciali vor fi şi sportivii medaliaţi de la secţiile de handbal, hochei, patinaj artistic, patinaj viteză şi schi din Braşov.

Alte articole:   Licitaţie pentru întocmirea de documentaţii cadastrale la unele drumuri judeţene

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.