SDEE Transilvania Sud susține viitorii electricieni din Brașov. Se fac înscrieri la școala duală!

SDEE Transilvania Sud susține viitorii electricieni din Brașov. Se fac înscrieri la școala duală!

Înscrierile pentru clasa profesională în sistem dual, profil electric, la Colegiul Tehnic “Mircea Cristea” din Brașov, susținută de SDEE Transilvania Sud, vor avea loc în perioada 24-26 iunie, la sediul colegiului. Absolvenții vor avea oportunitatea de a se angaja în cadrul Grupului Electrica.

Începând cu anul școlar 2019-2020, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, parte a Grupului Electrica, susține înființarea unei clase profesionale în sistem dual, profil electric, la Colegiul Tehnic “Mircea Cristea” din Brașov.

Astfel, elevii care au finalizat clasa a VIII-a vor putea candida pentru unul dintre cele 28 de locuri disponibile pentru profilul electrician exploatare joasă tensiune. Înscrierile vor avea loc în perioada 24-26 iunie, la sediul colegiului din Brașov, str. Turnului, nr. 3.

Elevii vor beneficia, în cei 3 ani de studii, de o bursă lunară în valoare de 500 lei, condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile companiei, precum și de echipament de lucru și protecție. În plus, vor fi oferite premii pentru stimularea performanței și o masă pe zi, la locul de practică.

După obținerea calificării pentru meseria de electrician exploatare joasă tensiune, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Sud sau în alte companii din Grupul Electrica.

Tot din anul școlar 2019-2020, SDEE Transilvania Sud a extins programul cu încă o clasă pentru un număr de 28 de elevi de la Liceul Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, oferind avantaje financiare și condiții de practică similare.

Alte articole:   Accident cu o victimă, pe Calea Feldioarei
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap