Restricţii de circulaţie pe două strazi din Braşov, până în iulie

Restricţii de circulaţie pe două strazi din Braşov, până în iulie

Compania Apa a anunţat că în perioada 18 iunie- 06 iulie se va circula cu restricții pe străzile Avram Iancu și A.I.Cuza. Mai mult, în funcție de avizul Poliției Rutiere, circulația va fi blocată total pentru 5 zile, pe strada Avram Iancu, de la intersecția cu Bisericii Române și până la intersecția cu Dealul Cetății, pe sensul de urcare către centrul orașului.

Conducătorii auto vor fi ghidați prin intermediul panourilor de semnalizare rutieră cu privirire la rutele alternative.

În această perioadă, lucrările de modernizare a rețelelor de apă vor continua cu montarea  unor artere de fontă ductilă pe această porțiune. Zona va fi semaforizată corespunzător.
Această lucrareface parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.
Valoarea întregului contract derulat, finanțatprin Programul Operațional de Infrastructură Mare,este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.