Primăria Brașov cumpără mobilier urban de un milion de lei

Primăria Brașov cumpără mobilier urban de un milion de lei

Primăria a postat pe SICAP anunțul privind furnizarea şi montarea elementelor de mobilier urban necesare a se amplasa pe raza Municipiului Braşov.

Este vorba despre următoarele tipuri de mobilier urban: Bancă cu spătar şi picioare din fontă – 170 buc; Coş de gunoi metalic, cilindric – 150 buc; Coşul de gunoi stradal tip 2 – 50 buc; 4. Coş stradal de colectare selectivă a deşeurilor, cu trei recipienţi – 50 buc; 5. Jardiniere din lemn – 30 buc.

Ofertantul aflat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor, va prezenta la sediul Primăriei Municipiului Braşov, în termen de 7 zile de la data transmiterii solicitării, sub sancţiunea descalificării, câte o mostră din fiecare tip de element de mobilier urban solicitat, necesare evaluării din punct de vedere tehnic. Mostrele prezentate trebuie să respecte în totalitate caracteristicile tehnice din caietul de sarcini şi din propunerea tehnică prezentată.

Valoarea totala estimata este de 992.857,14 lei, iar ofertantul cu prețul cel mai scăzut este câștigător. Data de deschidere a ofertelor este 28 iunie 2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Poliția Brașov: Sfaturi pentru o copilărie în siguranţă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.