Un brașovean se pregătea de război. Ce au descoperit polițiștii!

Un brașovean se pregătea de război. Ce au descoperit polițiștii!

Mai multe arme și muniție, dar și componente de armament au fost descoperite de polițiști în urma unor percheziţii efectuate marți, în locuințele a doi bărbați, unul din Brașov, celălalt din Buzău.

Cei doi au fost reținuți, iar armele și muniția găsite în locuințele lor au fost confiscate.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat marţi, 11 iunie, trei percheziții domiciliare, în județele Braşov şi Ialomiţa, la persoane bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitățile au vizat pe doi bărbați, în vârstă de 20 şi 47 de ani, din Buzău şi Braşov, bănuiți de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7 pistoale cu glonţ, o armă lungă cu glonţ, două arme cu aer comprimat, 1.197 de cartuşe de diferite calibre, 210 capse genofix, 750 de alice, precum şi mai multe componente de armament (țevi, închizătoare, amortizoare, încărcătoare, dispozitive trăgaci), toate deţinute ilegal.

Potrivit anchetatorilor, de la începutul anului 2019, brașoveanul ar fi achiziţionat arme de la bărbatul din Buzău, dispozitive ce ar fi fost introduse în România, fără drept, de către cel din urmă.

Cei doi au fost reținuți şi urmează a fi prezentați instanței, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acţiunea s-a desfășurat sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Alte articole:   50 de lei, partida de sex oral pe strada Aron Pumnul

Foto: Politia Romana

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap