Lucrările la Autostrada A3, tronsonul Râșnov-Cristian, filmate cu drona (Foto și Video)

Lucrările la Autostrada A3, tronsonul Râșnov-Cristian, filmate cu drona (Foto și Video)

La trei săptămâni de la demararea lucrărilor la tronsonul Râșnov-Cristian al Autostrăzii A3, Asociația Pro Infrastuctură, a filmat din dronă șantierul în construcție.

Prima filmarea aeriană completă surpinde avansul lucrărilor de pe tronsonul Râșnov-Cristian și semne de activitate în teren pe mini-lotul de 6,3 km de autostradă, pe care se speră că se va putea circula în decembrie 2020.

Tronsonul este construit de Alpenside și include 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens. Există o autorizație de construire emisă pentru aproximativ 60% din lucrări. Din 20.05.2019 avem mișcare în teren. Termenul de execuție este 18 luni.

Avansul este vizibil în doar trei săptămâni de muncă efectivă. Evident, avem blocaje birocratice plus relocări de utilități care trebuie rezolvate urgent. Însă startul este bun, unul care ne dă speranțe că vom circula pe acest mini-lot în decembrie 2020 dacă antreprenorul general va reuși să crească mobilizarea în timp util„, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Pro Infrastructură (API).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un brașovean a amenințat că își detonează mașina într-o benzinărie din București
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.