FOTO- Planetariul de la ZOO Braşov se deschide

FOTO- Planetariul de la ZOO Braşov se deschide

De vineri, 14 iunie 2019, de la ora 10.00, se deschide Planetariul Brașov. Până la sfârșitul lunii iunie spectatorii vor putea viziona două spectacole ,,De pe Pământ în Univers” şi ,,Două mici bucăţele de sticlă – uimitorul telescop”. Vârsta minimă de acces este de 10 ani.

Repertoriul spectacolelor se va diversifica din luna iulie cu încă patru spectacole, dintre care unul destinat copiilor cu vârsta minimă de 5 ani.

,,Odată cu venirea vacanței, am dorit foarte mult să le putem oferi copiilor și tinerilor un cadou și din partea Municipalității, de aceea am făcut eforturi pentru a deschide Planetariul în ultima zi de școală. În momentul în care am finalizat lucrările, am crezut că am depășit partea mai grea, dar din păcate, în România sunt destul de puțini specialiști care să administreze activitatea într-un Planetariu, astfel că a trebuit să muncim serios pentru a putea oferi vizitatorilor cel mai bun Planetariu din România, nu doar în ceea ce privește echiparea tehnică, ci și pregătirea personalului. În acest moment, suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatorii ai Planetariului vor fi șefii de promoție premiați în cadrul Galei de excelență în educație, ediția 2019”, a declarat primarul George Scripcaru.

Achiziţionarea biletelor se va putea face, în limita locurilor disponibile, atât la casieria Grădinii Zoologice, cât şi online, la zoobrasov.ro/planetariu/spectacole.
Regulamentul de vizitare al Planetariului, tarifele şi orele de difuzare ale spectacolelor sunt disponibile la intrarea în Grădina Zoologică şi pe zoobrasov.ro/planetariu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO „Ecole hoteliere de Lausanne“ va avea la Brașov clase de învățământ dual în domeniul ospitalității
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate