Dosar penal și ordin de protecție împotriva a doi brașoveni care și-au agresat soțiile

Dosar penal și ordin de protecție împotriva a doi brașoveni care și-au agresat soțiile

Doi bărbați din municipiul Brașov sunt cercetați penal și au fost evacuați cu ordin de protecție după ce și-au terorizat soțiile, iar unul dintre ei şi fiul.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Braşov au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de un bărbat în vârstă de 53 de ani care sub influența alcoolului și-a agresat soția și fiul, timp de o săptămână.

Bărbatul în cauză este cerecetat penal pentru violenţă în familie şi ameninţare, după ce în perioada 5 – 11 iunie, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și i-ar fi amenințat, telefonic și verbal, cu acte de violență, atât pe ea, cât și pe fiul lor,

Potrivit polițiștilor, femeia ar fi fost agresată fizic și amenințată de mai multe ori, dar nu a formulat plângeri anterior.

Și un bărbat de 59 de ani este cercetat de agenții Secției 2 Poliție Brașov pentru violenţă în familie, după ce și-a lovit soția cu pumnii.

Polițiștii Secției 2 din Brașov au emis ordin de protecție provizoriu pentru un un bărbat, de 59 de ani, din Brașov, care şi-a abuzat soţia.

,,Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu pumnul, de mai multe ori, în zona capului. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în municipiul Brașov”, precizează într-un comunicat de presă reprezenzanţii IPJ Brașov.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Alte articole:   Festivalul Clătitelor, în weekend, la Prejmer
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.