Primăria Zărnești caută constructor pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale nr.3

Primăria Zărnești caută constructor pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale nr.3

Primăria Zărnești a lansat licitația pe SICAP pentru desemnarea unui constructor care să se ocupe de „Reabilitare și modernizarea corpului A al Scolii gimnaziale nr.3 din Zărnesti, prin realizarea de investitii in reabilitarea termica”.

Conform datelor tehnice, se vor realiza o serie de interventii destinate ridicarii gradului de eficienta in exploatarea cladirii. In urma studiilor/documentatiilor elaborate, a rezultat oportunitatea urmatoarelor interventii: anveloparea cladirii cu termoizolatie din polistiren expandat si reabilitare invelitoare, amenajarea unui grup sanitar pentru copii cu dizabilitati, construire terasa acoperită, hol de acces, prispa, amenajarea intrarii in parterul cladirii pentru a permite accesul copiilor cu dizabilitati.

Una dintre prioritățile mele ca primar este asigurarea unor condiții cât mai bune pentru desfășurarea actului educațional. Este foarte important să asigurăm copiilor noștri cadrul necesar pentru desfășurarea cursurilor în condiții cât mai bune. Consider că această investiție este în viitorul nostru, pentru că ei sunt cei care vor asigura bunăstarea comunității noastre. Mă bucur că demersurile pe care le-am făcut la nivelul Ministerului Dezvoltării au avut un final pozitiv. Este a doua oară când scoatem la licitație această investiție, la prima neprezentându-se nicio firmă”, a declarat pentru newsbv.ro Alexandru-Lucian Igrisan, primarul orașului Zărnești.

Pentru realizarea lucrarilor din cadrul obiectivului de investitii a fost semnat, cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, contactul de finantare nr. 2090 din 26/10/2017. Valoarea estimată a contractului este de 615.588,70 de lei, iar termenul 26 iunie 2019, ora 15.00.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în mai multe localități din județul Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.