blog-logo

VIDEO Fetiță accidentată pe trecerea de pietoni la Teatrul Sică Alexandrescu

VIDEO Fetiță accidentată pe trecerea de pietoni la Teatrul Sică Alexandrescu

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe trecerea de pietoni din fața Teatrului Sică Aleandrescu.

La fașa locului au ajuns două echipaje care fac cercetări la fața locului, dar și dirijează traficul care se desfășoară cu dificultate în zonă.

Din informațiile pe care le deținem la această oră șoferul care provocat accidentul conducea o mașină care face transferul de pasageri către aeroport și nu avea viteză.

Se pare că fetița este accidentată ușor, la o mână. Șoferul a fost dus la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice și investigații suplimentare.

„O minoră, în vârstă de 6 ani, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe bicicletă, a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 24 ani, din orașul Râșnov. Minora nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate si nu a fost transportată la spital. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne-a informat agent de poliție Nadia Olaru, reprezentant al IJP Braşov.

Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

Foto&Video: Grupul FB Iubim Brasovul pentru newsbv.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate