Bilanț peste așteptări pentru Celta 2008 la prima experiență internațională!

Bilanț peste așteptări pentru Celta 2008 la prima experiență internațională!

Grupa de vârstă 2008 a clubului Celta și-a încheiat prima participare peste hotare cu un bilanț mulțumitor pentru primul turneu în afara țării.

În cadrul MOZZART VUJADIN BOSKOV CUP, turneu organizat de NOVI SAD și unde au participat echipe din 17 țări și 3 continente, băieții pregătiți de Liviu Nicolae au obținut 1 victorie și 3 egaluri în cele 3 zile de competiție.

Pe lângă jocurile puternice care sigur au adus un mare plus în cadrul grupei, micuții urmași de campioni au încercat să se și bucure de această experiență în Serbia.

Rezultate înregistrate:
GRUPĂ :
CELTA BRAȘOV 2008 – 0 – Spektar Sombor -3
Vojvodina Beli – 2 – CELTA BRAȘOV 2008 -0
CELTA BRAȘOV 2008 – 3 – Srboran – 0
CELTA BRAȘOV 2008 – 0 – Sport Team – 3
El Maestro – 0 – CELTA BRAȘOV 2008 – 0
CELTA BRAȘOV 2008 – 1 – Jugovic – 1

Meci de clasament:
Slobodă Stubica – 1 – CELTA BRAȘOV 2008 -1 (3-2 d.p)

Lotul deplasat: Lupu Matteo, Tămîrjan Raul Ștefan, Nicolae Daniel, Grancea Darius, Jugănariu Marius, Zichil Tudor, Dascălu Patrick, Racu Andrei, Cojocaru Adrian

„Sunt mândru de acești copii. În primul rând plec de la comportament, imagine, educație și apoi fotbal. Suntem într-un club unde formarea jucătorilor se face pe vîrstă, nu se sar etape si cu siguranță jucatorii vor avea un bagaj important de informatii acumulate atât ca oameni cât și ca viitori fotbaliști. Este important să avem astfel de experiențe indiferent de rezultat. Am întalnit aici echipe din țări diferite, cu stiluri de joc și sisteme diferite. Copiii au trebuit să se adapteze la nou și asta este foarte important. Mai avem mult de muncă însă numai cu încredere, susținere și comunicare vom crește frumos. Progresul din ultimii 2 ani nu-l poate pune nimeni la îndoială, iar acest club este pregătit să continue această dezvoltare a micuților”, a declarat Liviu Nicolae – antrenor Celta Brașov 2008.

Alte articole:   Persoane neidentificate au modificat marcajul pe DN11. Motivul incredibil al acestui demers
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap