Reparația mai multor podețe de pe drumurile naționale din Brașov, scoasă la licitație

Reparația mai multor podețe de pe drumurile naționale din Brașov, scoasă la licitație

Compania de Administrarea a Infrastructurii Rutiere a lansat licitația pentru repararea mai multor poduri și podețe de pe drumurile naționale aflate pe raza Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

În total, au fost scoase la licitație 11 loturi, valoarea totală estimată aacestor lucrării fiind de 16.173.265,15 de lei, fără TVA. Data de deschidere a ofertelor este 5.07.2019, urmând să fie desemnat câștigător ofertantul cu prețul cel mai scăzut.

„Lotul 1 vizează reparațiile podului de la Predeal, de la limita cu județul Prahova, loturile 6,7,8 vizează poduri de pe DN13, între Stupini și Feldioara (podul de la Hanul din Ardeal, la intrarea în Hălchiu, la intrare in Feldioara și la ieșirea din Feldiora, unde era fosta fabrica de cărămidă), iar lotul 9 este pentru o construcție în zona Fișer-Bunești. Parte din aceste lucrări au mai fost scoase la licitație și anul trecut, dar nu s-a prezentat nimeni la licitație”, a declarat pentru newsbv.ro, șeful Secției de Drumuri Naționale Brașov, Horia Stancu.

Alte articole:   Tilke vrea să facă şi circuit de Formula 1 în România
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap