CS Colțea 1920 a închis sezonul cu o nouă victorie

CS Colțea 1920 a închis sezonul cu o nouă victorie

În ultima etapă a sezonului, două din cele mai tinere echipe ale seriei brașovene din Liga a IV-a s-au duelat ieri pe sinteticul celor de la CS Colțea.

A fost un joc frumos, cu multe goluri dar și mult spectacol în jocul ambelor combatante. Oaspeții au aliniat cel mai experimentat cuplu de atacanți al seriei, Pușcașu și Vasiliu, care au învins cea mai tânără apărare (Dușa, Godri, Szekely și Dobrean cu media de vârstă 17,5 ani) și Codlea era în avantaj dar până la pauză căpitanul CENK și portarul Căucă au întors rezultatul, 2-1 pentru Colțea 1920.

Bogdan Căucă a marcat un eurogol din lovitură liberăi. Partea secundă a fost la fel de spectaculoasă, ambele echipe au mai înscris câte un gol, gazdele prin același CENK iar la final CS COLȚEA 1920 a câștigat cu 3 la 2.

” Îmi felicit echipa pentru rezultat și determinarea de care au dat dovadă.Este al 3 -lea joc în care revenim după ce suntem conduși iar asta arată că suntem pe drumul cel bun.Chiar dacă locul ocupat în clasament nu mă mulțumește ,îmi felicit băieții pentru sacrificiul și angajamentul depus pe tot parcursul anului.A fost un sezon cu multe plusuri din care vom învăța, de săptămâna viitoare deja începem pregătirea pentru 2019/2020 unde avem un obiectiv clar de a consolida ce am făcut bine în acest campionat”, a declarat Liviu Nicolae – antrenor CS Colțea 1920 Brașov

CS COLȚEA 1920:

Alte articole:   Terasa Serenity cu vedere spre lacul cu lebede albe și negre vă așteaptă!

Căucă – Dușa,Szekely, Godri, Dobrean – Nicodim, Avram, Iordache, Păduraru – Ivan și Cenk. Au mai jucat: Teodorescu, Radu Sebastian, Popică și Alexeev

CS COLȚEA 1920 a încheiat sezonul 2018/2019 cu 47 de puncte adunate din 14 victorii și 5 egaluri. Miercuri, 12 iunie, de la orele 17.30, la Baza sportivă CELTA BRAȘOV de la Tărlungeni, va avea loc primul amical al verii pentru brașoveni împotriva celor de la PROGRESUL SPARTAC București.

În meciul juniorilor A1, ACSM Codlea s-a impus cu 1 la 0.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate