blog-logo

Pro România are doi deputați la Brașov. Și Mihai Popa a revenit la partidul lui Ponta

Pro România are doi deputați la Brașov. Și Mihai Popa a revenit la partidul lui Ponta

Încă nu s-au liniștit apele în partide, după aflarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare.

După ce deputatul Mihai Mohaci a anunțat oficial că a revenit la Partidul Pro România, iată că și deputatul făgărășean Mihai Popa a luat aceeași decizie.

Mohaci și Popa au mai avut o tentativă de a îngroșa rândurile partidului lui Victor Ponta, dar la o zi după ce au făcut acest pas, au fost întorși din drum de promisiunile ui Liviu Dragnea că lucrurile se vor reforma în interiorul filialei PSD Brașov,

Evident, nu s-a întâmplat nimic în acest sens, iar după arestarea lui Liviu Dragnea lucrurile au devenit și mai complicate. În acest sens, cei doi parlamentari au revenit la Pro România, decizie importantă la nivel de Camera Deputaților, în contextul în care opoziția face calcule pentru introducerea unei moțiuni de cenzură care să ducă la căderea Guvernului Dăncilă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cîmpeanu: Evaluarea Națională și Bacalaureatul, “perfect adaptate” perioadei în care şcoala a fost afectată de pandemie 
  1. Miaunel si Balanel 5 iunie 2019, 3:18 PM

    Bine ca au plecat cei doi pacalici. Doi incurca lume, niste santajiti, profitori si penali. Sa ramaneti acolo si sa nu va mai intoarceti niciodata, lacheilor.

    Reply
  2. Mircea cel Batran 5 iunie 2019, 10:19 PM

    Marius Dunca a indepartat oamenii din PSD. Brasovenii nu mai cred in social-democratia reprezentata de un individ cu A8, X5 penthouse si alte bunuri nemeritate, obtinute prin mijloace indoielnice. Marius Dunca sa explice de unde are averea. Iesim in strada si suntem multi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.