Lucrări pe timp de noapte, pe DN 1, la intrarea în Predeal

Lucrări pe timp de noapte, pe DN 1, la intrarea în Predeal

Șoferii care ajung noaptea pe DN1, la intrarea în Predeal, ar putea întâmpina probleme în trafic, deoarece se lucrează la repararea carosabilului.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că pe DN1, la intrarea în Predeal lucrările de reabilitare a carosabilului continuă pe timp de noapte pentru a deranja cat mai puțin traficul rutier

De asemenea, reprezentanții DRDP spun că se lucrează la pregătirea suprafețelor, însă din cauza ploilor nu au putut turna asfalt.

„Cu toate că vremea nu a fost de partea nostră în ultimele zile, continuăm reparațiile pe DN1 la intrarea în Predeal. Antreprenorul acționează noaptea pentru a deranja cât mai puțin traficul. În acest moment se execută lucrările de pregătire și urmează așternere covorului asfaltic imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a anunțat DRDP Brașov.

Pentru prevenirea accidentelor cât și a ambuteiajelor pe acest sector de drum, reprezentanții DRDP Brașov recomandă rutele ocolitoare DN1A – Cheia respectiv DN73A – Pârâul Rece – Râșnov.

Alte articole:   Viceprimarul Costel Mihai cere autorităților să verifice staţia de asfalt are funcționează fără aviz

Lucrările pe DN1,  între Predeal și Brașov, care au început pe 29 mai, se fac pe o distanță de 8 kilometri, și vor dura aproximativ trei săptămâni.

Foto: Facebook.com/drdpbv

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate