Handbal: Junioarele 2 de la Corona Transilvania iau startul la turneul final

Handbal: Junioarele 2 de la Corona Transilvania iau startul la turneul final

Junioarele 2 de la Corona Transilvania iau startul, miercuri, la turneul final al Campionatului naţional – grupa valoare, competiţie care se va desfăşura în perioada 5-9 iunie la Cisnădie.

Echipa antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei, antrenor cu portarii, se prezintă la turneul final din posrtura de campioană, itllul câştigat anul trecut în faţa echipei CSM Bucureşti. .

Junioarele 2 ale Braşovului fac parte din grupa B, alături de CSM Târgu Mureş, Chimia Râmnicu Vâlcea şi LPS Brăila, în vreme ce în grupa A se vor întâlni: Energetic Râmnicu Vâlcea, CSM Galaţi, CSS2 Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Antrenoarea echipei Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat că este important ca jucătoarele să nu pună foarte multă presiune pe ele pentru că se prezintă la turneul final în postura de campioane en titre, ci să se concentreze doar pe fiecare meci în parte, fără se gândească la faza superioară a turneului.

„Este foarte adevărat că oricât de mult ne-am dori noi să nu se dea importanţă foarte mare faptului că sezonul trecut am câştigat titlul, nu este uşor să facem uitat acest lucru. Sper însă ca fetele să se bucure de handbalul pe care îl ştiu, să urmeze întocmai indicaţiile pe care le vor primi de pe margine şi să se concentreze doar pe meciul poe care îl joacă, nu şi pe cele viitoare. Este foarte important să fim cu toţii concentraţi şi cu încredere în noi, pentru că doar aşa putem obţine ceea ce ne dorim” – Mihaela Seifer Ciobotaru.

Mihaela Seifer Ciobotaru a mai adăugat că nu se teme de faptul că tragerea la sorţi a trimis Corona Transilvania într-o grupă extrem de echilibrată.

„Nu trebuie să ne temem de nimic, doar eventual de noi. Din punctul meu de vedere, atât timp cât la turneul final ajung cele mai bune echipe din ţară, nu ar trebui să conteze cu cine joci prima dată, pentru că dacă îţi propui să ajungi cât mai departe în competiţie, atunci oricum ajungi să îi întâlneşti pe cei mai buni”, a concluzionat antrenoarea Braşovului.

Alte articole:   Polițiștii cercetează cine a infectat fântâna publică din Șona
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap