Braşovenii pot călători cu trenul în Grecia şi Turcia

Braşovenii pot călători cu trenul în Grecia şi Turcia

Braşovenii pot alege să călătorească mai comod cu trenul în destinaţii din Grecia şi Turcia. CFR Călători informează că în perioada 7 iunie – 7 octombrie 2019 pasagerii  vor avea legături directe de la  Bucureşti  către  Salonic,  Halkali/Istanbul, Sofia şi retur. Pasagerii îşi pot rezeva deja biletele de călătorie la aceste trenuri.

Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia în perioada menţionată vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur, o dată pe săptămână,cu plecare vineri la ora 12.40 din Bucureşti şi sosire în Salonic sâmbăta la ora 6.59.

Întoarcerea se face duminica cu plecare din staţia Salonic la ora 23.19 și sosire în staţia Bucureşti Nord luni, la ora 18.55.

 Trenul care circulă către Grecia va avea în compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuşetă cu 6 locuri, respectiv 4 locuri în cabină. Un bilet de călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 44 euro la vagon clasa a 2-a, 55 euro la vagon cuşetă de 6 locuri şi 61 euro la vagon cuşetă de 4 locuri.

 Trenul care circulă spre Sofia pleacă zilnic la ora 12.40 și ajunge la ora 22.20. Un bilet de călătorie dus costă aproximativ 29 euro la clasa a 2-a. De la Sofia plecarea este la 9.00 și sosirea în stația București Nord la ora 18.55.

Trenul către Turcia va circula zilnic între 9 iunie – 7 octombrie 2019 şi va avea în compunere un vagon cuşetă cu 4 locuri în cabină. Acesta va pleca din stația Bucureşti Nord la ora 12.40 şi va sosi în stația Halkali dimineaţa, la ora 7.40. Din staţia Halkali trenul pleacă la ora 21.40 şi ajunge în staţia Bucureşti Nord  la ora 18.55, a doua zi.

 Între Halkali şi gara Sirkeci, din centrul oraşului Istanbul, compania feroviară turcă (TCDD) asigură transport auto, astfel: cu plecare din Halkali la ora 8.00  și sosire în Istanbul la ora 9.00,cu plecare din Istanbul la ora 20.00 și sosirea în Halkali la ora 21.00.

O călătorie dus către  Halkali/Istanbul costă aproximativ 53 euro, la  vagon cuşetă cu 4 locuri. Preţurile pot varia în funcţie de cursul valutar.

 De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate cu trenul spre Grecia şi Turcia, într-o anumită perioadă, recomandăm oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele de călătorie pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap