blog-logo

Transportul bicicletelor pe linia 20, pe tot parcursul săptămânii și gratuit

Transportul bicicletelor pe linia 20, pe tot parcursul săptămânii și gratuit

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Brașov asigură şi în acest an transportul bicicletelor pe linia 20 Livada Poştei – Poiana Braşov și retur.

Dacă anul trecut transportul bicicletelor se făcea doar în zilele de sâmbătă și duminică, iar prețul era de 5 lei/bicicletă, anul acesta s-a luat decizia de a se extinde perioada în care autobuzele RATBV să transporte biciclete în Poiana Brașov, dar și eliminarea contravalorii serviciului.

Astfel, începând cu data de 1 iunie, transportul bicicletelor se desfăşoară pe toată perioada săptămânii, iar serviciul este gratuit.

În acest sens, pe trei autobuze Menarini de 12 metri, au fost montate trei suporturi de biciclete. Pe fiecare suport se pot urca/ancora trei biciclete. Suporturile sunt omologate, nu prezintă riscuri pentru siguranța bicicletelor.

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

Reprezentanții companiei de transport precizează că urcarea/coborârea bicicletelor pe/de pe suporturi se face exclusiv de șoferul autobuzului.

RATBV are asigurare și pentru transportul bicicletelor, iar serviciul este gratuit.

Cei care vor să beneficieze de acest serviciu trebuie să se prezinte în capătul de linie din care se face îmbarcarea cu 10 minute înainte de ora plecării în cursă a autobuzului, mai menționează conducerea RAT Brașov.

Aceste autobuze vor circula cel puțin până la sfârşitul lunii septembrie.

În cazul în care numărul solicitărilor va crește, primarul Brașovului, George Scripcaru a anunțat că „vom veni și cu alte soluții pentru această activitate”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate