blog-logo

Moment de reculegere pentru polițistul împușcat mortal în misiune

Moment de reculegere pentru polițistul împușcat mortal în misiune

Astăzi, 3 iunie, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară vor ține un moment de reculegere, pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș.

În acest context, în fața sediului IPJ Brașov, polițiștii vor ține un moment de reculegere. Toate autospecialele vor staționa și vor avea pornite semnalele acustice și luminoase timp de 1 minut, iar restul personalului va întrerupe activitatea și va păstra un moment de reculegere.

Poliţistul a fost împuşcat mortal ieri după-amiază în comuna Izvin, judeţul Timiş, în timp ce îl urmărea pe bărbatul condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Un alt politist a fost rănit.  Cei doi făceau parte din echipa care înconjurase casa în care se ascundea suspectul, care a reuşit să fugă.

Alte articole:   Platforma de programare pentru vaccinare, optimizată. Utilizatorii pot vedea poziţia în lista de aşteptare

Sute de poliţişti şi jandarmi, asistaţi de un elicopter, câini şi drone îl caută pe un bărbat care, ieri, a împuşcat un poliţist aflat în misiune. Bărbatul din Lugoj este căutat internaţional de acum un an.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate