blog-logo

Coducerea FRSB încearcă intimidarea Corona Brașov cu acțiuni de tip comunist

Coducerea FRSB încearcă intimidarea Corona Brașov cu acțiuni de tip comunist

Conducerea Federației Române de Schi Biatlon ne aduce aminte de vremuri pe care le credeam demult apuse. „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră”, suna un dicton stalinist la modă cu multe decenii în urmă.

Scandalul după rănirea unei sportive minore (Laszadi Racz Szidonia Dora – 16 ani) de la Clubul Corona la o competiție de la Azuga, este departe de a se fi stins, iar indivizii cu mentalități comuniste de la nivelul Federației sunt disperați să își ascundă incompetența, dar și răspunderea penală pentru ceea ce trebuiau să facă la organizarea competițiilor naționale.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal pentru vătămare din culpă, în cazul schioarei din Brașov rănită la CN de la Azuga

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

Dacă nu au reușit să pună batista pe țambal pentru cele întâmplate, încearcă intimidarea celor care au avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Numai că aceste personaje lugubre de la Federație se pare că nu înțeleg nimic din cursul istoriei, mai ales după rezultatele ultimelor alegeri europarlamentare…

FRSB a chemat la anchetă în data de 21 iunie șase persoane de la Corona, reprezentanți ai Clubului, antrenori și sportivi, să dea cu subsemnatul că au „pătat” imaginea Federației (for care are ca preocupare se pare interzicerea deplasării la competiții a sportivilor…).

Tot întâmpător, cei de la Federație au scos antrenorii de la Corona  fara explicatii din Comisia Tehnica. De asemenea, antrenorii au fost scoși de la loturi fără explicații, atat Focseneanu cat si Barbu, in ciuda avizului  favorabil al Comisiei Tehnice care i-a propus si votat.

Alte articole:   Incendiu, azi-noapte, la Hărman

Iar dacă nu înțeleg alăturarea demersurilor de intimidare ale sportivilor brașoveni cu acțiunile specifice comuniștilor înrăiți, prezentăm mai jos decizii ale PCC – Partidul Comunist Chinez, intrate în vigoare anul trecut, la al XIX-lea Congres.

Partidul Comunist Chinez (PCC) a publicat o circulară care prevede întărirea disciplinei interne şi excluderea membrilor găsiţi vinovaţi de răspândirea unor zvonuri politice sau mânaţi de convingeri religioase, conform Reuters. Această circulară, făcută publică de Comisia Centrală pentru Disciplină a PCC conţine zeci de dispoziţii noi sau aplicabile deja. Încălcările grave pot fi aduse în instanţă, dar în majoritatea cazurilor sancţiunea cea mai severă este excluderea din PCC. (Oare se dorește excluderea Coronei din Federație? – n.a.). Membrii PCC nu au voie să conteste deciziile Partidului şi nici „să propage zvonuri sau să submineze unitatea“ sa.


Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate