blog-logo

Bărbat arestat după ce şi-a bătut crunt copilul de 7 ani

Bărbat arestat după ce şi-a bătut crunt copilul de 7 ani

Un bărbat, în vârstă de de 32 de ani, din Brașov a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzațiile de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, după ce și-a chinuit propriul copil, în vârstă de 7 ani.

Săptămâna trecută, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Braşov au fost sesizaţi de directorul şcolii unde învaţă micuţul cu privire la posibilul caz de agresiune.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 28 mai a.c., în jurul orelor 19.30, un bărbat în vârstă de 32 ani din municipiul Brașov, l-ar fi agresat fizic pe fiul său minor, în vârstă de 7 ani, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului și a corpului, provocându-i mai multe leziuni. Ca primă măsură de protecție și până la clarificarea situației de fapt, minorul a fost introdus într-un centru de plasament”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Bărbatul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar joi instanța Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov a hotărât arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzațiile de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Alte articole:   Poliția și ISU, acum, pe strada Mureșenilor!

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Potrivit MyTex, bărbatul l-ar fi bătut pe băieţel, pentru că acesta nu s-ar fi putut ţine până la toaletă şi ar fi urinat pe un covor, la întoarcerea de la şcoală, precum şi pentru că tatăl l-ar fi bănuit că a furat o sticlă cu apă de la un coleg.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate