Amicale de lux în luna iunie pentru singura campioană a Brașovului!

Amicale de lux în luna iunie pentru singura campioană a Brașovului!

CS COLȚEA 1920 Brașov va încheia actualul sezon de Liga a 4-a Brașov cu jocul de miercuri 4 iunie, orele 18.00, împotriva celor de la CSM CODLEA, dar băieții lui Liviu Nicolae nu vor intra în vacanță, ba mai mult vor intensifica pregătirea, deoarece urmează o lună iunie cu patru meciuri amicale de mare anvergură.

Marți, 18 iunie, CS COLȚEA va debuta în amicalele noului sezon împotriva finalistei Cupei României, Astra Giurgiu. Peste doar două zile, echipa de tineret a Academiei SKILL FACTOR din Hoffenheim, Germania, va vizita baza sportivă CELTA BRAȘOV pentru un amical care se anunță interesant.

Pe 22 iunie, FCSB va juca și ea un amical cu CS COLȚEA 1920 iar luna iunie se va încheia cu un amical cu câștigătoarea Cupei României, FC VIITORUL Constanța!

Alte articole:   LIVE PSD își prezintă candidatul pentru Primăria Brașov

„Sunt fericit pentru ce ne așteaptă, avem un președinte care demonstrează în fiecare zi că suntem un club respectat, mai ales în afara Brașovului și aș vrea să-i mulțumesc în numele tuturor celor care facem parte din club, deși cel mai bine ar fi să răspundem pe teren. Ne vom pregăti foarte bine și dorim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor oaspeților noștri, o să le cer jucătorilor să dăm tot ce putem în fiecare joc și la final lumea fotbalului să tragă doar concluzii pozitive despre noi”– a precizat Liviu Nicolae, antrenorul CS COLȚEA 1920 Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate