blog-logo

COD ROȘU de accident la Brașov! Primele imagini de la autocarul răsturnat la Pârâul Rece

COD ROȘU de accident la Brașov! Primele imagini de la autocarul răsturnat la Pârâul Rece

12.00 O singura persoana a fost transportata la spital, de sex feminin, in vârstă de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism la glezna. Este constienta.

11.22 „La fata locului s-au deplasat 7 echipaje SMURD, 4 echipaje de a Ambulanță , 1 echipaj de descarcerare grea, 3 echipaje cu apa si spuma (2 dintre echipajele cu apa si spuma au si modul de descarcerare). Initial a fost trimis si elicopterul si SMURD si autospeciala de transport de victime multiple din Covasna, dar au fost intoarse din drum deoarece nu se mai impunea deplasarea lor la fata locului. Toate persoanele sunt constiente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian SfrejaAu fost implicați în accident 32 copii și 26 adulti.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor: Este exclusă înghețarea pensiilor și salariilor anul acesta 

Traficul este blocat în zonă!

11.15 Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, care este în drum spre locul accidentului, a confirmat pentru newsbv.ro ca s-a instituit Cod Roșu de accident la Brașov.

„Un autocar cu aproximativ 50 copii a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-o curba. In momentul de fata toti copii au iesit din autocar. La prima vedere nu au suferit vatamari grave”, a precizat purtătorul de cuvânr al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

10.55 Alertă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, după ce a fost anunțat faptul că un autocar cu copii s-a răsturant pe DN73A, în zona Pârâul Rece.

Alte articole:   Guvernul României a aprobat aproape 8.000 de posturi noi în cadrul MAI 

Mai multe mașini de ambulanță, SMURD și de descarcerare se deplasează la locul accidentului.

Foto: ISU Brașov, Video: DRDP Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.