VIDEO Benga (USR): Administrația PNL, județeană și municipală, este la fel ca aceea PSD de la nivel național

VIDEO Benga (USR): Administrația PNL, județeană și municipală, este la fel ca aceea PSD de la nivel național

Lupta politică la Brașov scoate din ecuație PSD. Reprezentanții USR au ieșit la atac direct la reprezentanții liberalilor, care conduc Consiliul Județean și municicipiul Brașov.

Deputatul Tudor Benga pretinde că USR s-a confruntat, la nivelul judeţului Braşov, cu o atitudine ostilă din partea administraţiei PNL, similară celei a PSD la nivel naţional.

„Noi avem, pe termen lung, deschiderea, dar trebuie să se schimbe modul de a se face politică”, a afirmat deputatul USR, întrebat în legătură cu colaborarea cu PNL, cea de-a doua forţă politică din judeţ conform rezultatelor alegerilor europarlamentare din 26 mai. (de la minutul 25.30)

Benga i-a transmis preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Adrian Veştea, o solicitare în trei puncte, care vizează organizarea unor întâlniri trimestriale, anunţate cu două săptămâni înainte, la care să aibă acces oricine din public, incluzând specialiştii în domeniu şi un acces la toată documentaţia privind proiectul aeroportului pentru toţi factorii politici şi din comunitate.

„A treia chestiune, care mie mi se pare extrem de importantă, este să lămurim decizia pe turnul de control, în tot ceea ce înseamnă specificaţiile pentru licitaţia de operare. (…) Este foarte frustrant pentru mine, care urmăresc acest proiect în cele mai mici detalii de trei ani de zile să înţeleg nişte chiţibuşerii birocratice şi administrative care ne pot împinge cu proiectul mult peste un termen de finalizare rezonabil. Ceea ce doresc eu să se facă public cât mai devremecare este harta de proiect cu toate subelementele„, a precizat Tudor Benga. 

Alte articole:   Jucătorii de la CS Colțea 1920 sunt locomotiva selecționatei Brașov, în Cupa Regiunilor!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap