Dunca: Pentru PSD urmează o perioadă de reconstrucţie

Dunca: Pentru PSD urmează o perioadă de reconstrucţie

Votul din 26 mai a fost ”o lecţie pentru manualele de campanie” consideră liderul PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, care a subliniat că pentru PSD urmează o perioadă de reconstrucţie, din care nu pot face parte cei care critică, din exterior, formaţiunea politică.

„După efortul, munca, tot ceea ce am făcut în aceşti doi ani şi jumătate, nu ne-am fi aşteptat să ieşim pe locul 3 în judeţul Braşov, pentru că am făcut lucruri frumoase şi vă asigur că vom continua aceste lucruri, dar a fost o ieşire şi un vot dat contra nu membrilor de partid – ştiţi la cine mă refer – a fost o lecţie pentru manualele de campanie. Cu siguranţă, la Braşov urmează o analiză pentru fiecare localitate în parte. Vreau să ştiu punctul de vedere al fiecărui primar, coleg, preşedinte de organizaţie. În următoarea perioadă, va fi ceea ce am început acum doi ani şi, cu siguranţă, va fi în acelaşi ritm, o reconstrucţie a PSD. Am observat ce-şi doresc braşovenii, cetăţenii, o colaborare mult mai aproape de ei”, a afirmat Dunca.

Potrivit acestuia, targetul pe care l-a avut organizaţia judeţeană a PSD Braşov, de 45.000 de voturi, a fost aproape atins, partidul fiind votat în judeţ de 43.000 de braşoveni, „numai că nu ne aşteptam la o prezenţă atât de numeroasă la vot”.

„Partidul este unit, nu  trece printr-un moment fericit, dar avem capacitatea – şi PSD a avut întotdeauna capacitatea de a rămâne unit în momentele grele”, a menţionat Dunca.

Alte articole:   Scandal acum în Brașov. Stradă blocată de un individ

În ce priveşte scrisoarea deschisă transmisă de foşti şi actuali membri ai PSD Braşov, în care i se cere demisia, Dunca a afirmat: „Dacă aş avea un cuvânt mai frumos decât tăcerea, vi l-aş spune. Pot să vă spun, în momentul de faţă, că tipul de oameni sau cei care au semnat această scrisoare nu au ce căuta în reconstrucţia PSD în viitor. N-aş vrea să intru în detalii, sunt foşti colegi, nu aş vrea să-i bârfesc, ei, la orice alegeri o să-mi ceară demisia. Au cerut-o şi în 2016 , la alegerile parlamentare, mă aştept s-o facă şi la alegerile prezidenţiale, o parte nici nu sunt membri de partid, (…) unii au făcut campanie la Pro România”.

La capitolul cei care nu mai fac parte din partid, Dunca l-a nominalizat pe fostul candidat la Primăria Braşov, Cătălin Leonte.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Catalin Leonte 31 mai 2019, 10:29 PM

  Așa este Marius Dunca, nu mai sunt membru al Organizației PSD Brașov, și nu de astăzi, ci de când Dragnea a devenit președinte al PSD. Memoria internetului nu uită cum am ieșit public sa atrag atenția asupra faptului ca nu era potrivit ca președinte. În fine, cu sondaje măsluite prezentate în organizație ai impus un candidat spunând ca are 31%, a avut17%. Nu a răspuns nimeni pentru asta. Acum, cu 14% zici ca e bine și ca o sa faci ceva în viitor. Asa este, vei avea un scor și mai prost. Neasumarea răspunderii este semn de incompetenta.

  Reply
 2. Dunca a promovat doar profitori și tineri fără tată și fără mamă, femei ușoare și parteneri de afaceri, care iau banii în numele lui. Dunca trebuie să plece, dl. președinte Niță a făcut o mare greșeală că l-a lăsat în locul domniei sale. Aș vrea să mă regăresc în PSD într-o bună zi, să simt că am revenit acasă, în facilia social-democrată de altă dată. Domnule Dunca, numeni nu e etern, aveți puțină demnitate și lăsați locul unui om politic, scaunul dvs. nu este pentru politruci!

  Reply
 3. Ion Fagaraseanu 3 iunie 2019, 6:28 PM

  Domnule Dunca,
  imi permit sa va sugerez sa scapati de arivisti, tradatori si oameni de nimic, sa reformati PSD-ul si sa-l adaptati la noile realitati cerute de catre alegatori. Stim cu totii ca tradatorii si pucistii sunt cauza crizei si alegerilor pierdute. Ca sa n-o mai lungesc, scapati de santajisti, pucisti, traseisti si imbarligatori ( oamenii lui Dragnea si mascatii lui Ponta) adica de :
  1. Mihai Mohaci marele oportunist si arivist, un nimeni fara sustinere, unul abonat la functii publice ;
  2. Mihai Popa, arivistul care l-a santajat pe Dragnea, a complotat scindarea partidului , s-a autoproclamat presedinte executiv via Stefanescu -zis si cap de s.la, omul lui Dragnea trimis la Brasov sa-l inscauneze pe Mihai Popa presedinte- cel care a destructurat si filiala Fagaras, ofticat fiind ca nu l-au ales fagarasenii presedinte.

  Ce partid este acela care nu valideaza candidatii alesi in mod democratic, doar ca sa-i faca jocurile lui Dragnea, via Mihai Popa cel ofticat si pierzator de alegeri in Fagaras?
  Statul PSD prevede la art.34 ca cei care si-au dat demisia sau au plecat din PSD si revin, nu mai pot ocupa timp de un an nicio functie in partid. Pai , Mihai Popa ( care este si avocat) dar si Mihai Popa au plecat de doua ori din Psd la Pro Romania si totusi ocupa functii politice. Cum este posibil? Legea este doar pt unii?

  Acesti doi arivisti sunt cei mai mari dusmani ai democratiei, unitatii si meritocratiei in partid. Doi corupti, traseisti, oportunisti, santajisti si imbarligatori, penali care au cerut sume uriase celor pe care i-au promovat in partid. Iar cei care au avut o alta viziune, au cerut promovarea pe criterii de meritocratie sau pur si simplu au avut o alta viziune, au fost indepartati, maziliti, exclusi din partid ( vezi exemple in organizatia Fagaras, unde Mihai Popa s-a crezut REGE sau ZEU pe pamant).
  Scapati si de Susanu, Ghirda, Lupu, Dobre si alti ofticati, care va poarta sambetele.

  Cu stima,
  ION

  Reply
 4. Mohaci a plecat la Pro Romania, dar a uitat sa-l ia cu el pe Popa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov