Teatrul ,,Sică Alexandrescu”, selectat la festivaluri naţionale şi internaţionale

Teatrul ,,Sică Alexandrescu”, selectat la festivaluri naţionale şi internaţionale

Braşovul devine din ce în ce mai apreciat şi recunoscut pentru profesionalismul său în artele spectacolului, prin prezenţa la evenimentele importante de profil, din ţară şi din străinătate.

Teatrul „Sică Alexandrescu” a participat recent la festivaluri de înaltă valoare, la nivel naţional şi internaţional.

Artiștii teatrului „Sică Alexandrescu”, au fost prezenți în data de 22 mai 2019, la Festivalul internaţional „Melpomena Tavryy”, organizat de „Kherson Regional Academic Music and Drama Theatre”, din Herson, Ucraina.

În atmosfera primitoare a Teatrului „Mykola Kulish”, publicul a putut viziona piesa „Ea şi numai ea”, de Andrei Ivanov, regia Radu Ghilaş, scenografia Andreea Felciuc.

Piesa tratează o temă actuală: comunicarea virtuală, care acaparează generaţia tânără, şi nu numai, devenind o ameninţare reală. Piesa fost jucată într-o sală de 150 locuri plină şi primită cu aplauze frenetice de către publicul spectator.

Imediat după revenirea trupei în ţară, Teatrul „Sică Alexandrescu” a fost din nou în atenţie la nivel naţional prin selecţia la Festivalul „Zilele Teatrului Matei Vişniec”, cu spectacolul „Mincinosul”, de Carlo Goldoni, în regia lui Vasile Nedelcu, scenografia Andrei Bădulescu Vişniec, care a avut loc în data de 27 mai 2019, la Suceava.

Piesa teatrului braşovean „Mincinosul” apreciată de critică şi de public, îmbină umorul moralizator, dragostea, poezia şi drama, în dialoguri animate şi pline de înţelesuri, dând viaţă unei poveşti, care, deşi scrisă cu trei sute de ani în urmă, rămâne incredibil de actuală.

Alte articole:   VIDEO Peste 7 milioane de euro, investiții pentru Spitalul din Zărnești
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.