Peste 1.100 de alergători și aproximativ 80.000 de lei adunați pentru evenimentul caritabil Braşov Heroes

Peste 1.100 de alergători și aproximativ 80.000 de lei adunați pentru evenimentul caritabil Braşov Heroes

Cea de-a șasea ediţie Braşov Heroes – cursa cu obstacole a comunității-  care se va desfășura duminică, 2 iunie, în zona de agrement a lacului Noua, a adunat deja 1.122 de alergători și peste 80.000 de lei.

Până pe 26 mai au fost înscriși un număr de 1.122 alergători dintre care 428 persoane aleargă în echipă, 255 alergători la cursele individuale, 439 alergători în familie, din care 270 sunt copii cu vârste între 0 și 14 ani. Din totalul de alergători, 511 înscriși sunt angajații a 26 de companii care au ales să-și petreacă duminica de 2 iunie în teambuilding alături de colegi și familii.

Până la acest moment s-au strâns 81.656 de lei, din donații individuale și înscrieri. În acest fel, patru proiecte au depăşit, deja, bugetul necesar.

11 cauze își cheamă eroii la acțiune

În acest an, 11 proiecte înscrise de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă din Braşov strâng fonduri pentru a organiza grupuri de suport pentru mame din medii defavorizate, tabere de dezvoltare personală pentru copii din centrele de plasament, sesiuni de pregătire specializată și complexă în domeniul artistic muzical pentru tineri talentați, cluburi de vacanţă pentru tineri cu autism, o cameră senzorială pentru copii cu dizabilităţi, un studio de înregistrări dedicat tinerilor instituționalizați pentru delicvență juvenilă care se confruntă cu diverse dependențe, şi alte proiecte care-i implică activ în viaţa comunităţii.

Alte articole:   Mohaci (Pro România): Susanu este în atenția noastră pentru Primăria Brașov

Pe lângă cele 11 proiecte, toate donațiile primite din partea co-organizatorului evenimentului, Coresi Shopping Resort vor merge merge către o a 12-a cauză, Comunitatea Diaconia Ajutor Internațional pentru a le acoperi costurile administrative și de operare în programul Intergenerații. Programul este realizat în parteneriat cu Fundația Principesa Margareta și cu sprijin din partea Fundației Comunitare Brașov.

Înscrierile vor rămâne deschise până în ziua evenimentului, existând posibilitatea de înscriere și la fața locului într-un număr limitat de locuri la cursa scurtă și lungă, la familie neexistând restricții.

Braşovenii care nu vor să alerge dar vor să doneze pentru acest proiect caritabil, o pot face pe site-ul evenimentului, iar participanţii pot alege cauza către care să direcţioneze 50% din taxa lor de alergare, în momentul înscrierii.

Organizatorii se așteaptă ca la acestă ediție să aibă alături peste 2.000 de donatori şi alergători, pentru a strânge un fond de finanțări de peste 100.000 lei.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.