blog-logo

Doi bărbați evacuați cu ordin de protecție. Unul şi-a băgat soția în spital, altul şi-a bătut mama

Doi bărbați evacuați cu ordin de protecție. Unul şi-a băgat soția în spital, altul şi-a bătut mama

O femeie, în vârstă de 42 de ani, din Vama Buzăului, a ajuns la spital cu multiple traumatisme, după o bătaie zdravănă încasată de la soțul ei.

Incidentul s-a petrecut luni la domiciliul comun. Nu se știe de la ce a pornit cearta între cei doi, însă femeia a fost bătută atât de rău încât loviturile i-au provocat mai multe leziuni la nivelul capului și al antebrațului drept.

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit dosar penal pentru „violență în familie”.          

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

Și un bărbat din Râșnov s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și a fost evacuat temporar din locuința în care stă alături de mama lui, după ce ar fi lovit-o pe femeie.

Amețit de aburii alcoolului, agresorul, în vârstă de 63 de ani și-a bătut mama cu pumnii, în urma unor dicuții în contradictoriu.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, organele de poliție au stabilit faptul că, în data de 26 mai, în jurul orei 01.30, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 36 ani, din orașul Râșnov, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 63 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun, lovind-o cu pumnul în zona feței”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Și în acest caz polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.