blog-logo

Ai incercat pana acum ulei de canabis? Iata tot ce ai nevoie sa stii!

Ai incercat pana acum ulei de canabis? Iata tot ce ai nevoie sa stii!

In ultimii ani, remediile naturiste pe baza de ulei de canabis au aparut si pe piata tratamentelor homeopate de la noi din tara. Acest fapt se datoreaza beneficiilor date de produsele ce contin ulei canabis, cat si a ccesibilitatii de care beneficiaza respectivele produse.

De aceea, daca te decizi sa incepi si tu un tratament cu ulei canabis , este important sa tii cont de o serie de factori. Iata ce ai nevoie sa stii despre acest produs:

Ce inseamna ulei de canabis?

Acest produs este obtinut prin extractie din plante de canepa, care contine numeroase substante active, denumite canabinoizi. Dintre acesti compusi, cei mai importanti sunt THC-ul si CBD-ul. Prin urmare, chiar daca primul din ele are efecte psihoactive, fiind de altfel interzis prin lege, CBD-ul este perfect legal, deoarece nu prezinta aceste efecte. Prin urmare, produsele pe baza de ulei de canabis din Romania nu contin deloc THC.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Ce beneficii aduc produsele ce contin ulei de canabis?

Este important sa stii, inainte de toate, ca aceste produse nu au efecte adverse. De asemenea, nu exista supradozaj in cazul ingestiei unei cantitati foarte mari de ulei de canabis.

Iata beneficiile cele mai importante pe care le da un tratament cu ulei CBD:

  • Are rolul de a reduce durerea si inflamatiile, ce apar in cazul afectiunilor grave, dar si al bolilor cronice. Un alt avantaj este dat de faptul ca acest remediu naturist poate inlocui cu succes medicamentele puternice, care pot crea dependenta.
  • Se foloseste in lupta contra abuzului de substante. Acest fapt a fost demonstrat in urma unui studiu condus pe fumatori, care, dupa ce au consumat ulei de canabis, au redus numarul de tigari fumate zilnic, fara a se mai lupta cu depedenta de nicotina. De asemenea, un alt studiu a scos la iveala faptul ca uleiul CBD da rezultate foarte bune la persoanele care sunt dependente de opioide, ca de exemplu medicamentele folosite in tratamente oncologice. Mai mult, s-au obtinut rezultate si de la pacientii ce
  • au intampinat probleme cu anxietatea, insomnia sau depresia.
Alte articole:   Iohannis: Este foarte probabil ca anul școlar să se încheie cu toți elevii în școală

Cand se recomanda inceperea unui tratament cu ulei de canabis?

Cele mai multe persoane folosesc acest remediu naturist pentru ameliorarea afectiunilor psihice. Aceste produse au dovedit rezultate remarcabile in lupta cu epilepsia, in special in cazurile ce implicau pe cei tineri, iar in timp au aparut si medicamente speciale, pe baza de ulei de canabis.

De asemenea, s-au constatat rezultate bune in cazurile de schizofrenie sau a altor boli neurodegenerative.

  • Este eficient impotriva cancerului – Exista foarte multe studii derulate in prezent, cu rezultate imbucuratoare, constatandu-se si o legatura intre consumul de ulei de canabis si scaderea numarului de celule canceroase. Din ce s-a descoperit pana acum, CBD-ul ajuta la incetinirea raspandirii celulelor canceroase, precum si la suprimarea dezvoltarii acestora.
  • Reduce anxietatea – Una din proprietatile uleiului de canabis este efectul calmant, ce contribuie la reducerea anxietatii, a stresului cotidian si a atacurilor de panica. De asemenea, are efect si pentru persoanele care au suferit diverse traumatisme, sau care au un comportament obsesiv-compulsiv.
Distribuie dacă îți place!
  1. uleiul de canepa 2 decembrie 2020, 6:20 AM

    Uleiul de canepa este un ulei fantastic cu foarte multe beneficii. Este bine sa introducem in alimentatia de zi cu zi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate