Reparații la drumul vechi către Poiana Brașov

Reparații la drumul vechi către Poiana Brașov

În cursul dimineții, Primăria Brașov a primit o sesizare prin care se cerea repararea podețului de la intrarea pe traseul „bandă albastră“ către Poiana Brașov, din „drumul vechi“, în dreptul izvorului.

Sesizarea a fost redirecționată către Serviciul Salvamont, care a trimis o echipă pentru a remedia situația. Potrivit șefului Serviciului Public Local Salvamont, Agrement și Parking, Sorin Păltânea, s-a constatat că și la un al doilea podeț din zona semnalată existau probleme, astfel încât au înlocuit cu totul unul dintre podețe și l-au consolidat pe al doilea.

Reamintim că situații de acest fel pot fi sesizate direct serviciului local Salvamont, la adresa de e-mail salvamont@brasovcity.ro.

Săptămâna trecută, și Agenția Metropolitană Brașov, care este custodele Rezervației Naturale Muntele Tâmpa, a realizat lucrări de întreținere a traseelor, respectiv a înnoit marcajul triunghi roșu (traseul serpentinelor) a montat panouri de avertizare pentru interzicerea scurtării traseului marcat și a blocat accesul către scurtături, cu trunchiuri căzute în cărare.

Alte articole:   ÎN DIRECT Semnarea unor noi contracte pentru etapa a III-a la Aeroport
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap